Forfattere

 • Kristin Eskeland

  Utgivelser: Unge stemmer

  Kristin Eskeland er født i Oslo i 1940

  Hun fikk sin utdannelse ved Oslo universitet.

  Hun var lærer i ungdomsskolen i 18 år, de to første i Nigeria der hun underviste i fransk.

  Siden arbeidet hun i Framtiden i våre hender (1986 til 1989),

  “Felleskampanjen for jordas miljø og utvikling” (1989 til 1992)

  Norsk Folkehjelp (1992 til 2007)

 • Einar Flydal

  Utgivelser: Smartmålerne, jussen og helsa

  Einar Flydal er pensjonist, tidligere forsker og strategirådgiver i Telenor og lektor ved NTNU innen emnet IKT og samfunn. Han har i en årrekke arbeidet med konsekvenser av elektromagnetisk stråling og skrevet populærfaglige sammendrag og kommentarer om temaet, ikke minst på egen blogg (einarflydal.com). Han er også oppdragsgiver for den juridiske utredningen, og har finansiert den gjennom en pengeinnsamling.
 • An-Magritt Helgesen

  Utgivelser: vendepunkt

  Født 1961. Bosatt i Halden. Utdannet sykepleier med videreutdanning i rus og avhengighet. "Å skrive er helt nødvendig for meg," sier An-Magritt. Mange av diktene  er preget av forfatterens dramatiske liv.
 • Ivar Skippervold

  Utgivelser: TRO MØTER TRO, Tiggeren

  Sogneprest i Den norske kirke Ivar Skippervold f. 1949 vokste opp i et strengt pietistisk miljø, var sentral i Jesusvekkelsen på 70-tallet, møtte tidlig andre trostradisjoner, og etablerte de første multireligiøse festivalene i landet ut fra en kulturplattform. Han har arbeidet med radio og TV, rektor for kommunal musikkskole, musiker, tekstforfatter og artist, og er nå ansatt som sokneprest i Den norske kirke.
 • Trude Trønnes

  Utgivelser: Gutten ingen ville ha

  Trude Trønnes (f. 1974) er utdannet jurist og jobber som advokat i advokat rmaet Barneadvokatene. Hun er fra Tønsberg og bor i Oslo sammen med sine tre barn. Hun har tidligere utgitt boken «Jeg rekker opp hånden for deg» (Cappelen Damm 2014).
 • Elisabeth Helland Larsen

  Utgivelser: Magisk medisin 

  Utdannet skuespiller ved Ecole Jacques Lecoq og barnebokforfatter hos Norsk barnebokinstitutt. Har drevet profesjonelt med klovning i nærmere 25 år med fokus på barn i unntakstilstand. Hennes første møte med Sykehusklovnene var i 2005 og hun har de siste tre årene vært organisasjonens kunstneriske leder. Elisabeth har gitt ut tre barnebøker og skrevet teatertekster.
 • Bente Frøytlog

  Utgivelser: Magisk medisin 

  Utdannet journalist fra Norsk journalisthøgskole i Oslo. Har lang erfaring fra norsk presse, blant annet 16 år i Dagbladet, de fleste av dem som featurejournalist i helgeutgaven Magasinet. Jobber nå som frilansjournalist.
 • Solem, Hanne

  Utgivelser: Tåsen skole 100 år

  Hanne Solem er utdannet lærer og språk- og leseveileder og arbeider ved Tåsen skole, der hun har vært ansatt i mange år. I tillegg er hun en produktiv lærebokforfatter for GAN Aschehoug, særlig innenfor norskfaget. Hanne Solem har vært hovedansvarlig for innsamling av stoff til jubileumsboka, og hun har selv skrevet mange av artiklene i boka.