FAQ

Browse F.A.Q. Topics

Betaling

 • Er det trygt å bruke PayPal?
  PayPal er veldig sikkert. Lag en konto hos PayPal og betal enkelt og sikkert i tusenvis av nettbutikker, du trenger bare e-postadressen og passordet ditt. Du må ikke skrive inn kortnummeret ditt lenger! 72 % av nettkundene i USA har en PayPal-konto. Hvis du ikke mottar en vare, eller varen er veldig forskjellig fra beskrivelsen, kan PayPal hjelpe deg med å få pengene dine tilbake. Og betalingsinformasjonen din er lagret sikkert på PayPal-kontoen din.
 • Er det gratis å ha PayPal-konto?
  Det er gratis å ha en PayPal-konto ja. Det kan derimot påløpe gebyrer om man handler i andre valutaer enn Norske kroner. Du kan handle i nettbutikker verden over i en mengde valutaer. PayPal tar imot 26 forskjellige valutaer i 203 land og veksler pengene for deg mot et lite gebyr, så du ikke trenger å tenke på det.
 • Kan jeg betale med VISA/MasterCard?
  Klart du kan det. Du legger selv inn dine ønskede kort hos PayPal og kan deretter velge hvilket kort beløpet skal trekkes fra.
 • Kan jeg betale med faktura?
  Ønsker du å betale med faktura kan du sende en e-post til oss på post@z-forlag.no eller så kan dere ringe oss på tlf. 913 75 849.

Frakt

 • Sender dere til utlandet?
  Vi sender varer til utlandet, ja. Men for at dette skal skje så påløper det frakt for forsendelsen ettersom vi kun tilbyr fri frakt innenlands.
 • Hvor mye koster frakten?
  Vi sender gratis til våre kunder i Norge. Skal det sendes varer til utlandet påløper det en liten tilleggskostnad for frakten.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*